Algemene Ledenvergadering én een nieuwe Wijkkrant

Nadat in 2019 de Algemene Ledenvergadering (ALV) niet doorging wegens een sterfgeval, en de vergaderingen in 2020 geen doorgang konden vinden vanwege de lockdown en andere restricties als gevolg van de COVID-19 pandemie, heeft het Bestuur van het Wijkoverleg besloten weer actief te worden.

Algemene Ledenvergadering via Zoom

Op 18 mei zal via Zoom de eerste online Algemene Ledenvergadering worden gehouden. Om deel te kunnen nemen aan deze online ledenvergadering dient u zich aan te melden via een e-mail aan: zoom@oudwest.nl.

Vermeld in de e-mail uw naam, postcode en huisnummer. U ontvangt dan een bevestigingsmail met uitleg over Zoom en dan weten we tevens hoeveel mensen er op de meeting komen. U bent van harte welkom!

Wijkoverleg Oud-West

Wijkkrant

Het Bestuur en Secretariaat hebben natuurlijk niet stil gezeten in de afgelopen maanden. Met gepaste trots is de allereerste Wijkkrant van het Wijkoverleg Oud-West uitgegeven en verspreid onder de bewoners van onze mooie wijk.

Uiteraard kunt u de digitale versie van de Wijkkrant hier downloaden en lezen. Wij wensen u veel leesplezier en hopen u op 18 mei te mogen verwelkomen bij de Algemene Ledenvergadering.