Informatieavond over Enquête Betaald Parkeren in Het Tolhuys

De afgelopen maanden is de Enquête Betaald Parkeren uitgevoerd door vrijwilligers. Inmiddels heeft de Werkgroep Harenmakersbuurt de vragenlijsten verwerkt tot een rapport dat op 10 maart gepresenteerd zal worden in Het Tolhuys aan de Zaan.

Informatieavond over Betaald Parkeren

Uitnodiging voor informatieavond:
Resultaten van de Enquête Betaald Parkeren

Enkele weken geleden hebben enquêteurs onderzoek gedaan in de Harenmakersbuurt van de wijk Oud-West. Namens de Werkgroep werden bewoners naar hun mening gevraagd over het thema ‘Betaald Parkeren’. De Werkgroep heeft een rapport gemaakt van de resultaten uit deze enquête. Graag presenteren wij deze aan alle buurtbewoners tijdens een informatieavond.

Wij nodigen u uit voor deze informatieavond.
Tijdens deze informatieavond zal het rapport worden gepresenteerd, kunt u reageren op de inhoud en natuurlijk ook vragen stellen aan Werkgroep en enquêteurs. De koffie en thee staan voor u klaar.

Wat doet de Werkgroep met het rapport?
De resultaten zullen na deze informatieavond worden gedeeld met de Gemeente Zaanstad om hen te adviseren over het parkeerbeleid.


Informatieavond bijwonen en aanmelden:

Heeft u belangstelling voor het thema en het rapport van de Werkgroep en wilt u de presentatie bijwonen? Met het oog op het aantal te verwachten aanwezigen verzoeken wij u uw komst van te voren aan te melden via: 


Wat, waar en wanneer:

  • Thema: Enquête over Betaald Parkeren
  • Locatie: Het Tolhuys aan de Zaan, Westzijde 216
  • Aanvang: 10 maart 2020 om 19.30 uur

Informatie over Betaald Parkeren: