Werkgroep Harenmakersbuurt zoekt enquêteurs

Onlangs ontvingen bewoners van de Harenmakersbuurt in Oud-West een folder met daarin informatie over Betaald Parkeren in Zaanstad. De aanleiding was het aantal vragen dat hierover gesteld is aan de Werkgroep Harenmakersbuurt.

Wat willen de bewoners?

Momenteel is in het gebied tussen de Papenpadsloot en de Vincent van Goghweg parkeren gratis, voor iedereen. Sommige bewoners ondervinden last van ‘vreemdparkeerders’, anderen willen absoluut niet overgaan op Betaald Parkeren. Onduidelijk is echter hoeveel mensen voor Betaald Parkeren zijn, hoeveel mensen tegen zijn en wie geen mening hebben over dit onderwerp. Hoe kunnen we vaststellen hoe de verhoudingen liggen? Met een enquête.

Enquêteurs gezocht!

InterviewenEr zal dus een enquête gehouden worden in de harenmakersbuurt. Deze wordt huis-aan-huis, mondeling, uitgevoerd in elke straat en bij elk huis.

Door alle bewoners naar hun mening te vragen komen we tot een goed onderzoeksresultaat dat de Werkgroep daarna aan de dienstdoende wethouder van Gemeente Zaanstad zal aanbieden.

Wilt u namens de Werkgroep Harenmakersbuurt ook huis-aan-huis enquêteren? Kom dan op 15 oktober naar Het Tolhuys aan de Zaan. De werkgroep houdt dan, vanaf 19:30 uur, een informatieavond voor iedereen die wil enquêteren.

Nota bene
De avond zal niet gaan over het thema Betaald Parkeren en is alleen bedoeld voor hen die de enquête willen mee-uitvoeren!

Waar & wanneer?

 

Verhinderd op 15 oktober?

Bent u verhinderd op 15 oktober maar hebt u wel belangstelling om als enquêteur langs de deuren te gaan? Stuur ons dan een e-mail met uw contactgegevens, dan nemen we na de informatieavond contact met u op.