De Industrieel is te koop en te zien vanaf 25 mei

Op woensdag 8 november 2017 werd een informatieavond gehouden over de nieuw te bouwen woningen langs De Westzijde ter hoogte van de Bernhardbrug. Vanaf 25 mei zal de eerste woning te koop worden aangeboden tijdens het Open Huis.

De Industrieel

De naam van nieuwbouwproject is De Industrieel. Op 25 mei is er Open Huis: Kom tussen 10.00 en 12.00 uur naar het bouwterrein aan de Westzijde (tegenover Fit for Free op nummer 163) voor een gezellig hapje en een drankje én natuurlijk alle informatie over de toekomstige woningen!

In De Industrieel komen onder andere 34 appartementen met een woonoppervlakte van 89 tot 91 m2. Deze woningen liggen langs de Zaan, richting de brug direct aan de Zaan en hebben een ruime woonkamer en twee slaapkamers. 

Impressies van het project

Bekijk de foto’s van het project, die we van verschillende websites (Industrieel, Thijssen en Funda) hebben verzameld, in de galerij hieronder.

De Industrieel foto 644
De Industrieel, gezien vanaf de Oostzijde
« van 6 »