Wijziging bestemming van het Badhuis in de Parkstraat

Van de Werkgroep Parkstraat ontvingen we het volgende bericht over de fundering van het ‘Badhuis’ in die straat.

Het Badhuis in de Parkstraat

In verband met acute funderingsproblemen heeft ZVH besloten op korte termijn het pand te ontruimen en tot funderingsherstel over te gaan. De huidige bewoners keren dus niet terug en ZVH houdt mbt de toekomst alle opties open, behalve de overeenkomst met Leviaan (begeleid wonen). Dat betekent gehele verkoop of splitsen in koop appartementen of verhuur.

Voor de bewoners van de Parkstraat is het ook van belang hoe het funderingsherstel wordt uitgevoerd in verband met de omliggende woningen en de aan- en afvoer van de bouwmaterialen. Deze informatie is afkomstig van ZVH en van de Projectleider ‘Opgave Ouder worden’ in Zaanstad en ‘Huisvesting kwetsbare inwoners’.