Snertdag op 13 februari in Saenden!

Woensdag 13 februari is in Saenden uitgeroepen tot SNERTDAG. Na het succes van vorig jaar maken we er op 13 februari weer een snertdag van!

Omdat de kans op snertweer vrij groot is omdat we er gewoon weer zin in hebben. Binnenkort komt iemand van team Welzijn bij alle bewoners langs om te vragen waaraan u wilt deelnemen. Wijkbewoners die willen meedoen aan één of meerdere snertactiviteiten, kunnen zich – tegen betaling – aanmelden bij de receptie, daar vindt u ook de aanmeldformulieren.

Erwtensoep en roggebrood met spek

Programma

We beginnen ’s morgens tussen 8.00 – 10.15 uur met een Snertontbijt, eigenlijk het gewone, luxe maandelijkse ontbijtbuffet, maar dan nét even anders.Vanaf 10.30 uur kan er in teams gestart worden met de Snertroute. Gewapend met een plattegrond gaat u op zoek naar diverse Snert-adresjes om daar de ingrediënten op te halen voor een heerlijke pan oer-Hollandse Snert.

Bij ieder team gaan er ook één of meerdere medewerkers of vrijwilligers mee, maar ook uw familie, vrienden en kennissen zijn natuurlijk van harte welkom! Dit geldt overigens ook voor alle andere Snert activiteiten. Waarschijnlijk wordt het een ‘barre’ Snert route en komen we of kletsnat of half bevroren thuis, want het is vast Snert weer. Gelukkig staat er bij thuiskomst een Koek en Zopie-kraam met warme chocolademelk en glühwein op ons te wachten!

Rond de klok van 11.30 uur start er voor de thuisblijvers en de vroege thuiskomers in de binnentuin een échte DJ (diskjockey) voor het draaien van Snertmuziek. U kent ze wel, van die foute Snert liedjes, of van die liedjes die in je hoofd blijven zitten! Neem uw favoriete Snertlied gerust mee (of geef hem door als u zich opgeeft), want onze Snert DJ’s draaien deze foute plaatjes maar al te graag!

Tussen de middag kunt u genieten van een heerlijke Snert-maaltijd, bestaande uit een kop stevige Snert, roggebrood met spek uit eigen keuken en natuurlijk één of ander Snerttoetje! We sluiten deze Snertdag ’s middags af met een heuse Snertquiz, met natuurlijk alleen maar Snertvragen. We hebben Alie al op pad gestuurd voor flink wat Snertprijzen, want het moet natuurlijk niet al te gezellig worden!

Deelnemen aan de Snertdag?

Aanmelden gaat als volgt:

Bewoners van Saenden:
Binnenkort komt er iemand bij u langs om te vragen aan welke Snertactiviteiten u wilt deelnemen. Er zijn voor deze dag geen extra kosten! In de zaal wordt enkel Snert geserveerd. Blijft u op uw appartement dan kunt u kiezen tussen snert of een andere warme maaltijd.

Wijkbewoners:
U kunt zich tot uiterlijk 5 februari tegen betaling (liefst per pin) aanmelden bij de receptie van Saenden. U kunt per Snertonderdeel inschrijven, maar ook voor de hele dag.

Inschrijven Snertdag