De Saense Chocoladefabriek in De Verskade

In de VersKade, de voormalige fabriek van Verkade, draait het om eten, drinken, proeven en beleven. Theatermaker Majanka Fröhlich en FluXus brengen hier gezamenlijk het verhaal van De Saense Chocoladefabriek in reprise.

De Saense Chocoladefabriek

Een superleuke mini-musical, geschikt voor jong en oud. Uiteraard kan er ook geproefd worden en wie anders dan de Zaanse fanfarepunkcollectief De Kift (akoestisch) sluit de IFIKZ Zaanse Fabrieksdag af! Vol tomeloze energie en met de nodige chaos maken zij er een typisch Zaans feestje van.

Saense Chocoladefabriek

De mini-musical de Saense Chocoladefabriek is gebaseerd op het bekende verhaal van Roald Dahl: Charlie and the Chocolate Factory. Theatermaker Majanka Fröhlich heeft deze uitvoering een Zaanse twist gegeven. De mini-musical wordt uitgevoerd door een grote groep musicalleerlingen die lessen volgen bij FluXus in de leeftijd van 6 tot 60 jaar oud. Bekende nummers als ‘Pure Imagination’ en de ‘Candy man’ krijgen in deze voorstelling een ‘Zaans sausje’. Entertainment ten top!

Speeltijden

De toegang is gratis. Op zondag 28 oktober start er ieder heel uur een voorstelling:

  • 11.00 uur – 12.00 uur
  • 12.00 uur – 13.00 uur
  • 13.00 uur – 14.00 uur
  • 14.00 uur – 15.00 uur
  • 15.00 uur – 16.00 uur

Afsluiter: De Kift (akoestisch)

Hoe sluiten we de Zaanse Fabrieksdag af? Juist. Met het Zaanse fanfarepunkcollectief De Kift. De Kift is een energieke, theatrale fanfare-punkband met een sterke hang naar theater en literatuur. Ze blazen hoe dan ook het dak van de Zaanse VersKade af. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Dit optreden is van 16.00 uur – 17.00 uur en ook hier is de toegang gratis.