Staatsloterij zoekt winnaar ’ton’ in Oud-West

De Staatsloterij is op zoek naar een prijswinnaar die recht heeft op 100.000 euro. Het winnende Staatslot met lotnummer BN 18253 is vorig jaar gekocht bij Cigo aan Behouden Haven 11, hier in Zaandam Oud-West.

Staatsloterij

Het gaat om een Staatslot dat gekocht is voor de trekking van 10 september 2017 maar de eigenaar heeft de prijs nog niet opgehaald. Het recht op een prijs vervalt na een jaar. De lothouder kan zich melden bij Cigo of klantenservice Staatsloterij.

Monique Ente van Cigo Zaandam;

“Er komen veel vaste klanten bij ons in de winkel. De kans is dus groot dat het iemand uit de buurt is. We hopen dat de winnaar zich op tijd meldt, het is zonde om zo’n mooi geldbedrag te laten liggen!”

“Winnaars van zo’n grote geldprijs worden uitgenodigd op ons kantoor in Rijswijk. We checken het lot en geven eerste hulp bij geluk”, legt Ivy Overwijn uit. Zij is prijswinnaarbegeleider van Nederlandse Loterij, waar de Staatsloterij onder valt. De gelukkige winnaar kan een afspraak maken via de klantenservice van de Staatsloterij.

Wordt het winnende lot niet op tijd ingeleverd, dan gaat het geld naar een goed doel.