Open Dag Sociaal Wijkteam West – oude Haven

Op maandag 20 augustus, van 14.00 – 17.00 uur, bent u van harte welkom bij de Open dag van het Sociaal Wijkteam. De Open Dag vindt plaats in De Vertoeving aan de Westzijde.

Er staat een hapje en drankje voor u klaar, u kunt meevaren op de voormalige Zaanhopper en cupcakes versieren.

De Open dag staat in het teken van “elkaar ontmoeten”. Normaal gesproken komen we buurtbewoners tegen als ze hulpvragen op het gebied van welzijn, zorg, wonen en inkomen hebben. Dit keer wil het team u op een ontspannen, informele manier ontmoeten zodat u het Sociaal Wijkteam makkelijker weten te vinden als dat ooit nodig mocht zijn.

Daarnaast wil het Sociaal Wijkteam u gelegenheid geven om kennis met andere buurtbewoners te maken en met elkaar in gesprek te gaan. De feestelijkheden beginnen om 14:00 met een hapje en een drankje. Het is tot ongeveer 17:00 uur mogelijk om ieder half uur een rondvaart met de boot “de voormalige Zaanhopper” te maken.

Mensen die mee willen varen, dienen zich van tevoren aan te melden via: team8@swtzaanstad.nl of telefonisch via: 088-2001116.