Kom naar de Zaanse Erfgoedmarkt op 1 september

Op zaterdag 1 september, van 10 – 17 uur, vindt de vierde Zaanse Erfgoedmarkt plaats in deze oudste kerk van Zaandam op Zuiddijk 1, bij de sluis. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk – behalve de toerenbeklimming – en er is veel te beleven!

Bijzonder is dat Historisch Zaandam zich om 11.30 uur officiëel aan het publiek zal presenteren, en dat burgemeester J. Hamming dit heuglijke feit zal inleiden.

Kom naar de Zaanse Erfgoedmarkt

In heel de Zaanstreek ontbrak het alleen in Zaandam nog aan een historische vereniging. Met Zaandam erbij, is er van Jisp en Wormer tot en met Oostzaan, nu een compleet lint van Zaanse gemeenschappen voorzien van verenigingen, die zich bezighouden met de (dorps)historie, en het beschermen van het plaatselijke erfgoed.

Bekijk het volledige programma op de speciale website.