Stadswandeling op zondag 13 mei

Op zondag 13 mei is er in Zaandam een rondleiding: ‘Nieuw centrum Zaandam plus Spooroverbouwing’. Belangstellenden kunnen deelnemen aan de door Babel Archigids georganiseerde stadswandeling door het nieuwe centrum van Zaandam.

Rondleiding op 13 mei

Met het programma Inverdan heeft Zaandam een eigenzinnig en eigentijds centrum gekregen. Tijdens de rondleiding vertelt de gids over de start, de plannen en over het complexe en fascinerende ontwikkelproces. U loopt langs hedendaagse Zaanse architectuur, zoals de spraakmakende gebouwen van het Stadhuis, Hotel Inntel, het fietspakhuis en de recent aangelegde gracht met paviljoens en rustplekken.

Nieuw is de start aan de west kant van het station, waar gewerkt wordt aan het realiseren van nieuwe hotels en de spooroverbouwing, het sluitstuk van ‘de Buiging’.

Aanmelden

De rondleiding start dus aan de west kant van het station Zaandam om exact 14.00 uur. De kosten bedragen € 7,50 per persoon. Vrienden van Babel en kinderen onder de 18 jaar kunnen gratis mee. Meer informatie vindt u hier.

Aanmelden graag via archigids@stichting-babel.nl.