Kerstbingo Wijkoverleg was een groot succes

Op dinsdag 19 december organiseerde Wijkoverleg Oud-West een gezellige kerstbingo, een keer ’s middags en een keer ’s avonds. Meer dan 40 bingo’ers kwamen hun geluk beproeven.

Kerstbingo

In het gebouw van de postduivenvereniging, bij de OBS-school Hannie Schaft, konden wijkbewoners meedoen aan de gezellige kerstbingo, voor de gezelligheid en natuurlijk voor de mooie prijzen. Behalve ‘gewone’ prijzen wonnen de deelnemers natuurlijk ook kerstprijzen. En na de bingo konden er nog meer prijzen gewonnen worden in de loterij.

Het Wijkoverleg had bovendien gezorgd voor koffie en thee en ging rond met lekkere hapjes zoals kaas, worstjes en kersenbonbons. Met meer dan 40 deelnemers kunnen we de Kerstbingo een groot succes noemen.

Benieuwd hoe gezellig het was? Bekijk de foto’s in het album hieronder.