Helpen maakt je happy: ‘Zaankanters voor elkaar’

Zoekt u hulp? Wilt u graag een ander helpen als vrijwilliger? Een boodschapje doen? Met iemand die moeilijk ter been is een wandelingetje maken? Dan is “Zaankanters voor elkaar” voor u de perfecte match!

U kent dat wel, u zoekt iemand voor een opdracht of klusje maar weet niet hoe of waar u moet zoeken naar de juiste perso(o)n(en). En hoe kunt u weten of iemand betrouwbaar is? “Zaankanters voor elkaar” is dan de perfecte oplossing. Vrijwilligers die ingeschreven staan zijn gescreend, hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en komen pas bij u op bezoek nadat een ‘match’ geregistreerd is. Veilig en eenvoudig dus.

Zaankanters voor elkaar

Voor organisaties, vrijwilligers en hulpzoekers
Bent u of uw organisatie op zoek naar een vrijwilliger? Heeft u een talent of kwaliteit die u wilt aanbieden? Zoekt u een vrijwilliger die u kan helpen met uw klusje? Ga naar dan zaankantersvoorelkaar.nl, meld u aan en begin met helpen.